Image is not available

Клиниката, в която се чувствате у дома си!

Arrow
Arrow
Slider

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШАТА ДЕНТАЛНА КЛИНИКА!


Висококачествена стоматология, внимателен индивидуален подход без болка,
дългогодишен опит,
Повече от 20 години - перфектна репутация!

 

 

 

 

Ние създадохме "Дента плюс" в град София през 1994г. От тогава усилията на екипа са насочени изцяло към грижата за пациента и усъвършенстване на знанията и уменията си. Посещаваме постоянно стоматологични курсове и семинари в България и чужбина  за да научаваме най-новите тенденции и технологии на съвременната дентална медицина.

Печелим доверието на хората с внимателно и индивидуално отношение. Винаги предлагаме няколко варианта за лечение, които планираме много обстойно съобразно индивидуалните особености и заедно - пациент и зъболекар, избираме най подходящия за случая. Крайният резултат от това сътрудничество е вашата красива и здрава усмивка.

С голяма любов и търпение лекуваме деца , обучаваме ги правилно да си мият зъбите и предотвратяваме появата на този страх от стоматолога, от който страдат и много възрастни . Обучаваме ги в правилно дишане и преглъщане и навреме отстраняваме вредните навици .

Не допускаме компромиси с чистотата на помещенията и стерилността на инструментите, които използваме. За целта разполагаме с модерна апаратура. Скромният ни принос за съхранението на нашата планета се изразява в употребата на биологично разтворими дезинфектанти, незамърсяващи околната среда.

Нашата единствена цел е Вие да си тръгнете с усмивка и увереност, че заслужаваме Вашето доверие и за в бъдеще.

 

 

 

 

От 2016 г ."Дента плюс " е  първата и единствена лицензирана клиника в България за Миофункционална ортодонтия. 

Миофункционална ортодонтия. Ортодонтия без брекетиПРАВИ ЗЪБИ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ!